Autor: 021.rs

Novi Sad
23.01.2023.
10:07 > 13:21
Vrata svih pedijatrijskih ambulanti Doma zdravlja "Novi Sad" otvorena su za roditelje koji imaju pitanja, sumnje ili im je potreban savet i to ne samo kada je u pitanju vakcinacija MMR vakcinom.
  • Mimi

    23.01.2023 12:35
    Licemerje
    Oni su se našli pozvani da komentarišu roditelje? Šta je sa odgovornošću Doma zdravlja i svakog pojedinačnog pedijatra koji nisu radili svoj posao I nisu vakcinisali decu? Dovde nas je dovela lenjosf i politika manjeg otpora. Šta je sa sestrama koje se mesecima ne javljaju na telefone da zakažu preventivne preglede/savetovalište? Prvo precesljajte svoje reeove, pa kritikujte druge, jer je vaš posao da vakcinišete I, ako se roditelji protive, podnosite prijave.
  • Miki L1

    23.01.2023 12:31
    Kao riditelj, nikada nisam dobio nikakvu informaciju, poziv niti bilo sta od DZ pedijatra u smislu kada je sledeca vakcina, kada da se zakaze, kako, kod koga...
    Roditelj mora da sam bude svestan sta jedete primilo, a sta nije. Moji su vakcinisani jer sam ja takav da sam sve vodio na papirima sa strane, ali nismo svi isti.
    Drzava mora da pocne da kontrolise sve ovo i da uvede neki infrmacioni sistem koji ce da automatski upozorava one koji kasne sa vakcinama.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna